DRAGII
noștri...

Având în vedere ultimele măsuri dispuse de autoritățile statului la nivel național și în ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu (1 Petru 2:13-14), vom comunica doar prin intermediul internetului după cum urmează:

DUMINICA DIMINEAȚA 1000, DUMINICĂ SEARA 1800, JOI 1800.

La începutul fiecărei transmisii va fi un mesaj concis de încurajare din partea păstorului Bisericii - CUVÂNTUL ÎN CÂTEVA CUVINTE urmat de o selecție de cântări, poezii, mesaje din Scriptură.


De asemenea vă încurajăm:

  • Să ne unim în RUGĂCIUNE ca Biserică în fiecare seară, începând cu orele 2100 și înaintea fiecărei transmisii pe internet Duminică 930, 1730, Joi 1730.
  • să petrecem zilnic timp în rugăciune şi citirea Scripturii.
  • să comunicăm cât mai mult telefonic cu membrii Bisericii, precum și cu persoane din afara Bisericii fiind un prilej de încurajare pentru ceilalți.


DĂRUIEȘTE
Ne dorim sa imbunatatim calitatea transmisiei. Te poti implica si tu in lucrarea pe care o facem ca Biserica. Orice sumă pe care o vei dona va transforma vieți pentru gloria lui Dumnezeu! Donațiile se pot trimite prin PayPal.

Important/Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița

ÎNCHINAREA PRIN DĂRNICIE ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ

Aceia dintre dumneavoastră care doriți să participați în continuare la slujirea în Biserică prin dărnicie puteți să o faceți prin transfer bancar în contul Bisericii: RO76RNCB0100038242440001 - cont de lei / BCR Reșița / Cod SWIFT - RNCBROBU sau dacă aveți posibilitatea de a vă deplasa, în zilele de LUNI până VINERI orele 9-14 la sediul Bisericii.
Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună. 2 Corinteni 9/8


BISERICA SLUJITOARE

Din dorința de a împlini porunca Domnului și a fi o Biserică sensibilă la nevoile celor din jur, am vrea să fim de folos pentru cei care sunt izolați zilele acestea sau le este teamă să iasă în societate, să se expună în spații publice. (membrii Bisericii și orice persoană/familie în nevoie)

Pentru cumpărături strict necesare, plata facturilor sau alte nevoi specifice vă rugăm să luați legătura cu păstorul Bisericii (0747 083 889), frații din comitet și în mod deosebit cu fr. Marian Maloș-Dancea responsabil în domeniul diaconie - social (0743 876666) sau la adresa de e-mail daniel@resitabaptista.ro

Să vă purtați într-un chip vrednic de Dumnezeu care vă cheamă la Împărăția și slava Sa. I Tesaloniceni 2/12


La începutul anului am ales un verset pentru calendarul Bisericii 2020 fără să anticipăm cât de real și actual va deveni: Eu mă încred în Tine Doamne și zic: Tu ești Dumnezeu meu. Soarta mea este în mâna Ta. Psalmul 31/14-15

Noi credem și mărturisim că Dumnezeu guvernează totul și El este adevăratul Stăpân.
În vremurile acestea de necaz putem învăța să prețuim mai mult apropierea de Dumnezeu, rugăciunea, pe cei dragi din familie și dulceața părtășiei de la întâlnirile Bisericii.

Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru și de la Domnul Isus Hristos. I Tesaloniceni 1/2

Informații recente/te ținem la curent cu cele mai noi informatii din biserica noastră

Programul de rugăciune

Găsesti informații despre motivele de rugăciune precum și despre evenimentele din biserica noastră.

 

- program martie -

Cor tinerilor

Vă așteptam în data de 1 martie incepand cu orele 18:00, să-L sărbătorim pe Dumnezeu impreuna cu corul tinerilor Bisericii noastre.

Evanghelizare luna martie

În datele de 1, 8, 15, 22, 29 martie începând cu orele 18:00 vom avea servicii de evanghelizare, precum si in zilele de 25, 26, 27 martie tot de la orele 18:00.

Conferința Națională a Uniunii Baptiste

Conferința Națională a Uniunii Baptiste va avea loc la Suceava, în zilele de 20 și 21 martie 2020. mai multe detalii aici.

Botez nou testamentar/ 22 decembrie 2019

Pentru frumoasa mărturie a întoarcerii la Domnul a celor 3 candidați nu putem spune decât că “Domnul este mare şi foarte vrednic de laudă.” Psalmul 96:4. În data de - 22 decembrie 2019 - adunarea noastră a avut parte de o bucurie nespusă datorită faptului ca au intrat în apa botezului frații noștri care au mărturisit public întoarcerea lor la Cristos.

Vezi fotografii...

Evenimente din viața Bisericii/aici puteți găsi cele mai recente informații din viața Bisericii

Sărbătoarea multumirii 2019

Prin bunătatea și harul Domnului Cristos, întreaga frățietate ne-am bucurat de această zi minunată în Casa Domnului.

Read more...
Centenar - Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița

Mesaj - Păstor Bărnuț Daniel - Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița

Read more...
Centenar - Biserica Speranta Reșița

Mesaj - Păstor Dumitrașcu Gelu - Biserica Creștină Baptistă Speranța Reșița

Read more...
Centenar - Biserica Betel Reșița

Mesaj - Păstor Cătălin Constantin - Biserica Creștină Baptistă Betel Reșița

Read more...
  • Poți sustine și tu lucrarea ONLINE.